Ny bruger Log på
Regler for optagelse på ventelisten

Det koster kr. 99,- i opnoteringsgebyr at komme på venteliste til de mange attraktive familieboliger, som Fyns Almennyttige Boligselskab kan tilbyde på Fyn. Efterfølgende koster det kr. 99,- om året i ajourføringsgebyr, for at beholde sin plads på ventelisten. Den boligsøgende skal holde selskabet orienteret om sin aktuelle adresse.

Udlejningsregler

Boligselskabets ledige boliger bliver tildelt til aktive ansøgere på ventelisten. Den, der har stået længst opnoteret på ventelisten er den første som får tilbudt en ledig bolig, forudsat at pågældende opfylder boligens krav til husstandens størrelse og sammensætning. Skulle du akut have behov for en bolig, ændrer det ikke ved din placering på ventelisten. Bor du allerede i selskabet, vil du blive placeret på oprykningsventelisten*). Det vil sige, at du får fortrinsret foran ansøgere uden bolig i boligselskabet. Denne ret gælder kun, når din nuværende bolig bliver ledig til anden part.

*) Flexibel udlejning

Hvem kan blive skrevet op på ventelisten? Alle personer som er fyldt 15 år, kan skrive sig på ventelisten.

Kan ansøgernummeret overdrages til andre? Nej, et ansøgernummer er personligt og kan ikke overdrages til andre.

Hvordan bliver man skrevet op på ventelisten? Via Boligoversigten og under de enkelte afdelinger, eller via søgefunktionen som også findes under Boligoversigten, vælges de Boligtyper som du ønsker at være skrevet op til. Se tillige vejledning nederst på siden.

Koster det noget at blive skrevet på venteliste? Ja, der skal indbetales gebyr for oprettelse af ansøgning via betalingskort på denne hjemmeside. Derefter vil der årligt blive opkrævet et ajourføringsgebyr. Du kan anvende følgende korttyper til betaling på denne hjemmeside: Dankort, Mastercard, VISA & Electron.

Hvad hvis jeg fortryder min oprettelse som ansøger? For så vidt angår det indbetalte gebyr, er der ingen fortrydelsesret. Men du kan selvfølgelig til hver en tid blive slettet af ventelisten, såfremt du ønsker dette.

Har du andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Til toppen